RENDELÉS MENETE / HOGYAN TUDOK RENDELNI?

 1. A REGISZTRÁCIÓ menüpontra kattintva, az e-mail cím megadásával kell jelszót igényelni, amit a rendszer automatikusan megküld a megadott e-mail címre. Ennek alapján adjuk meg a KERESKEDŐI JOGOSULTSÁGOT, mely alapján láthatóvá válnak a nagyker árak. A jogosultság átállítása némi időt vesz igénybe, ezért kérünk egy kis türelmet. A regisztrációkat Hétfőtől – Péntekig tudjuk pár órán belül, vagy akár azonnal kezelni. A hétvégi regisztrációkra csak Hétfőn tudjuk megadni a jogosultságot. Ezután van lehetőség a termékek nagyker áron történő megvásárlására. Nagyker áron kizárólag csak kereskedők vásárolhatnak!
 2. A KERESKEDŐI JOGOSULTSÁGOT ellenőrizzük!
 3. A regisztráció után kérnénk egy e-mailt a 7skylshop@gmail.com e-mailcímre regisztrációról e-mail címmel és adószámmal.
  A jóváhagyott regisztrációt követően a fiókom menüpont alatt jelentkezzünk be.
 4. A kiválasztott termékek kosárba tételét követően a pénztár oldalon tudjuk véglegesíteni a megrendelésünket.
 5. Adatok megadása, különös tekintettel az ADÓSZÁMRA! MAGÁNSZEMÉLY esetén is meg kell adni az adókártyán szereplő adószámot. Ellenkező esetben a rendszer nem engedi elküldeni a megrendelést. MAGÁNSZEMÉLY CSAK KISKERESKEDELMI ÁRON VÁSÁROLhat!
  MEGRENDELÉS elküldése.
 6. A MEGRENDELÉS-t e-mailben visszaigazoljuk, ezzel egyidőben megküldjük a SZÁMLÁT, melyet az OTP Banknál vezetett számlánkra kell elutalni.
 7. A SZÁMLA értékének bankszámlánkra történő beérkezése után van lehetőség az áru bemutatótermünkben történő átvételére illetve az áru megadott címre történő kiszállítására.
 8. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS esetén a számlán a szállítási költség is szerepelni fog. Bruttó 63.500 Ft megrendelés felett szállítási költséget nem számítunk fel Magyarország területén.
 9. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL esetén lehetőség van készpénzes fizetésre a bemutatótermünkben.
 10. Amennyiben az áruval kapcsolatban bármi probléma merül fel (hiányos, hibás) azt kérjük azonnal jelezni felénk, hogy mielőbb cserélni tudjuk.